Hirdetés

Dwayne Johnson remek ajándékkal lepte meg barátját, akitől még tiniként az első autóját kapta

|

A pankrátorból lett színész nem felejtette el, honnan jött, és kinek tartozik hálával azért, amiért most a világ legjobban fizetett sztárja.

Hirdetés

Ahogy sokan mások, úgy Dwayne Johnson sem egyből a csúcson kezdte. Még gyerek volt, amikor anyjával együtt kilakoltatták hawaii otthonukból, és ekkor Nashville-be küldték az apjához, ám végül Bruno Lauer, későbbi WWE pankrátornál és menedzsernél kötött ki.

Összebarátkoztak, és amikor Johnson kilenc évvel később Memphisben mindössze 7 dollárral a zsebében elhatározta, hogy ő is szerencsét próbál pankrátorként, megint Lauer fogadta be, míg a saját lábára nem tudott állni. Közös élményeik egyike volt, amikor a férfi az utolsó 40 dollárjából megvette a 15 éves Johnsonnak egy narkóstól azt a lestrapált tragacsot, amire úgy vágyott.

Hirdetés

Mindezt a sztár Instagram-oldalán kiposztolt videóból tudhattuk meg, amit a Young Rock című dokumentumfilm-sorozat forgatási helyszínén rögzítettek. Az említett produkciót 2021 folyamán tűzi majd valamikor műsorra az NBC, és ahogy a címéből is kiderül, A Szikla pályafutásának korai szakaszát dolgozza fel.

Márpedig abban nagy szerepet játszott a korábban szóba hozott Bruno Lauer, akihez máig szoros barátság fűzi Johnsont. A színész pedig úgy fejezte ki háláját, hogy a forgatásra kicsalt Brunót meglepte egy vadonatúj Ford F-150 pick-uppal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)