Hirdetés

Dwayne Johnson szerint Black Adam simán lenyomná Supermant

|

Persze a Szikla nem csak keménykedett, meg is indokolta, hogy miért gondolja így.

Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson már azóta ígérgeti, hogy átrendeződik a DC filmes univerzumának hatalmi hierarchiája, mióta bejelentették, hogy ő fogja alakítani az egyik legerősebb karaktert, Black Adamet, aki antihősként a képregényekben összecsapott már Shazammal és Supermannel is. Nem véletlen hát, hogy miután a DC Fandome-on megnézhettük a Black Adam film egyik jelenetét, a színészt megsorozták a rajongók kérdésekkel, az egyikre pedig érdekes válasz érkezett. 

Hirdetés

Egy Fico nevű felhasználó vetette fel Dwayne Johnsonnak Twitteren, hogy úgy tűnik, csakis Superman lesz képes megállítani Black Adamet, mire a Szikla megmagyarázta neki, hogy miért nincs igaza: elmondása alapján Superman legnagyobb gyengesége nem a kryptonit, hanem a mágia, Black Adam legnagyobb szuperereje pedig a mágia. Bár mindketten fénysebességgel képesek repülni és lényegében megállíthatatlanok, valójában csak az egyikük lenne képes megölni a másikat és tudjuk, hogy ki az. 

A 2022. július 29-én érkező Black Adam filmben még biztosan nem kapjuk meg a Supermannel való összecsapást, viszont a karakter így sem fog unatkozni, főleg hogy a sztoriban helyet kap egy hőscsapat, a Justice Society of America is (ebben tag például Pierce Brosnan Doctor Fate-je is). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)