Hirdetés

Dwayne Johnson úgy véli, meg tudna csinálni egy Marvel/DC crossover filmet

|

A Szikla nemrég több ismert képregényhőst megformáló színésszel is együtt dolgozott új filmjén, aminek kapcsán szenzációs ötlete támadt.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Dwayne Johnson nagyon arra gyúr, hogy a színészkedésen túl a produceri székbe is beülhessen, ugyanis mostanában rengeteg nagy ötlete van: nemrég bejelentette, hogy már a Hobbs and Shaw folytatására is van egy koncepciója, most pedig egy interjúban beszélt arról, hogy a Marvel és a DC Comics karaktereit szeretné közös filmben szerepeltetni.

Johnson nemrég Gal Gadot és Ryan Johnson oldalán szerepelt a Netflix legújabb, Red Notice című filmjében és aki látott már képregényfilmet az elmúlt néhány évben, annak valószínűleg feltűnt, hogy mindhárom főszereplőhöz köthető képregényfigura, ez pedig egy fontos gondolatot ültetett el a színész fejében.

Hirdetés

A Szikla meg is osztotta velünk gondolatait erről:

"Szerintem lehetne egy film Black Adammal és Wonder Womannel. Ma pont erről beszéltünk, odafordultam Ryanhez és Galhez és azt mondtam, hogy kéne csinálni egy közös Marvel és DC Universe filmet. Mi el tudnánk érni, hogy egy ilyen film létrejöhessen. Meglátjuk, mit hoz majd a jövő."

A képregények lapjain egyébként már rengetegszer találkoztak a két kiadó karakterei, de elképzelni is nehéz, hogy milyen jogi akadálypályán kéne átküzdenie magát annak, aki a filmvásznon is szeretne egy hasonló találkozót valóra váltani.

Ti mit szólnátok egy Marvel vs DC filmhez? Melyik karaktereket látnátok a legszívesebben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)