Hirdetés

Dwayne Johnsonnak van egy jó ötlete a Hobbs és Shaw 2-höz

|

Amivel kicsit meg is fricskázná Vin Diesel folyton visszatérő "családját".

Hirdetés

A Halálos iramban 9 sikere egyértelművé tette, hogy a nézők továbbra is zabálják a franchise-t. A széria első spin-offját, a Luke Hobbs és Deckard Shaw karaktereire fókuszáló Hobbs & Shaw-t pedig nemkülönben szerették: 200 milliós büdzséből készült a film és világszerte közel 800 milliót szedett össze.

Már a premier óta beszélnek róla, hogy a mellékszál folytatódhat valamilyen módon, csak éppen a mikéntről nem tudunk meg semmit idáig. Dwayne "The Rock" Johnson azonban egy igencsak érdekes elképzelésről beszélt a Sirius XM-nek adott interjújában

Hirdetés

A Sziklának volt egy ötlete a Hobbs és Shaw 2-höz, amit elmesélt a kreatív csapatnak és a Universal Studios illetékeseinek, és mindannyian imádták. Anélkül, hogy bármit is lelőtt volna a sztoriból, elárulta, hogy lényegében a végtelenségig folytatódó Halálos iramban filmek antitéziséről lenne szó, vagyis végignézhetnénk benne, amint egy ember elsétál a naplementében.

Ezzel nem csupán méltósággal tudnák lezárni a karakter történetét, de újabb fejezet lenne a Diesel és Johnson közötti adok-kapokban is, amelyről a színész a közelmúltban a Vanity Fairnek nyilatkozott. Akkor elmondta, hogy komolyan gondolta azokat, amik elhangzottak tőle a kettejük közötti nézeteltéréssel kapcsolatban, csak a nyilvánossággal nem kellett volna megosztania. Ennek ellenére megtörtént, és legnagyobb meglepetésére több stábtag is megköszönte a kiállását. 

Ti örülnétek a Hobbs és Shaw 2 elkészülésének?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)