Hirdetés

Dwayne The Rock Johnson elindulhat az Egyesült Államok elnöki címéért, de van egy feltétele

|

A USA Today kérdésére válaszul Dwayne Johnson elmondta, mi kellene ahhoz, hogy végül tényleg elnöknek jelöltesse magát.

Hirdetés

Bármilyen furcsa is, egyáltalán nem most esik először szó arról, hogy a profi WWE pankrátorból lett színész, Dwayne "The Rock" Johnson az Egyesült Államok elnöke szeretne lenni.

Már 2017-ben is arról mesélt Ellen DeGeneresnek, hogy komolyan fontolgatja az indulást. A legutóbbi választások előtt Johnson elmondta, szavazott már korábban a demokrata és a republikánus pártra is, de ezúttal mindenképpen Joe Bident és Kamala Harrist fogja támogatni. 

A jövőben viszont lehet, hogy épp őt fogják támogatni mások. A USA Todaynek ugyanis azt mondta nemrég, hogy egyszer tényleg elindulna az elnöki címért.

Hirdetés

Csak és kizárólag akkor döntene viszont így, ha ezt szeretnék az amerikai emberek. Egészen pontosan így fogalmazott a színész:

"Elgondolkodnék azon, hogy induljak az elnökségért a jövőben, ha ez az, amit akarnak az emberek. Komolyan gondolom a dolgot, nem csak kitérni akarok a válaszommal. Az embereken fog múlni a dolog. Így tehát várni és figyelni fogok."

A szamoai származású Dwayne Johnson Kaliforniában született, így jogilag nem lenne akadálya annak, hogy egyszer tényleg beváltsa az ígéretét.

Az Egyesült Államoknak egyébként volt már színész elnöke, Ronald Reagan a '40-es, '50-es és '60-as években több tucat filmben szerepelt, csak 1965-ben vonult végleg vissza a filmezéstől, egy évvel később pedig már megválasztották Kalifornia kormányzójának - az elnöki címet 1980-ban nyerte el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)