Hirdetés

Ebben hasonlít majd a She-Hulk sorozat és a Deadpool

|

Nagyon úgy néz ki, hogy az alkotók áthozzák a hősnő képregényeinek egyik fontos elemét.

Hirdetés

Hamarosan sok új karakterrel bővülhet a Marvel filmes univerzuma, és ezek között ott lesz Jennifer Walters, vagyis She-Hulk is. A képregények egyik közkedvelt karakterét Tatiana Maslany személyesíti meg és hozza el képernyőinkre, a legújabb értesülések szerint pedig a színésznő beszélni is fog hozzánk a sorozat eseményei alatt.

A The Direct jelentése alapján a széria többször is át fogja törni a negyedik falat, és a karakter tudatában lesz annak, hogy egy képregényes széria főszereplője.

Hirdetés

A képregények olvasóinak ez nem lesz nagy meglepetés: a She-Hulk füzetekben Jennifer rendszeresen kommentálja az írók döntéseit, beszél az olvasóhoz, és megjegyzéseket tesz a Marvel univerzum egészére. A helyzet hasonló, mint Deadpoolnál, csak Jennifer kevésbé őrült.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Érdekes lesz látni, hogy hogyan kezelik ezt a készítők. Vannak sorozatok és filmek, amik nagyon jól bánnak az ilyen kiszólogatásokkal, de nagyon könnyű túltolni az ilyesfajta humort, így az íróknak egy vékony vonalon kell egyensúlyozniuk. Reméljük, hogy sikerül majd nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)