Hirdetés

Eddie Murphy az új Amerikába jöttem 2 trailerben is bedob pár poént

|

Egy hónap múlva már nézhetjük a klasszikus folytatását az Amazon Prime-on.

Hirdetés

Eredetileg mozikba került volna az 1988-ban megjelent Amerikába jöttem folytatása, ám a koronavírus-járvány miatt a forgalmazó eladta a jogokat az Amazonnak, így a vállalat streaming szolgáltatásán fog bemutatkozni Eddie Murphy újdonsága. Ezzel a hazai rajongók is jobban járnak, hiszen így biztosan eljut hozzájuk Akeem vadonatúj kalandja. 

Hirdetés

A legelső trailer már bizonyította, hogy a színész ismét hozza a tőle megszokott stílust, és arra is rádöbbentett minket, hogy szinte alig változtak valamit az évtizedekkel korábban megismert karakterek. A történetben visszatér többek között Arsenio Hall (Semmi), James Earl Jones (Jaffe Joffer király) és Shari Headley (Lisa) is, de lesznek új arcok is, mint az Akeem fiát alakító Jermaine Fowler (Lavelle) vagy éppen egy tábornokot megformáló Wesley Snipes. Az alábbi előzetes még többet mutat a folytatásból, tehát ha érdekelnek újabb jelenetek, akkor ne hagyjátok ki. 

Az Amerikába jöttem 2. a tervek szerint március 5-én debütál az Amazon Prime-on. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)