Hirdetés

Vajon milyen lehetett volna Eddie Murphy, mint Batman egyik legfélelmetesebb ellenfele?

|

A Nolan féle A sötét lovag idején olyan pletykák röppentek fel, hogy a trilógia záróepizódjában újból felbukkanhat Rébusz, ráadásul Eddie Murphy keltheti életre. Most megint előkerült ez a téma.

Hirdetés

A közelgő Batman-film kapcsán került elő néhány, már-már antik pletyka az internet mélyréről, Murphy pedig ezek kapcsán egy friss interjúban beszélt arról, hogyan viszonyulna egy esetleges szuperhős szerephez. A mostanában visszatért színész persze nem lesz (ahogy nem is lett) DC karakter, de már korábban is volt konkrét elképzelése egy karakterről magának. Nem Rébusz az.

Hirdetés

A Matt Reeves gondozásában készülő Batman-filmben Robert Pattinson alakítja majd mindannyiunk kedvenc denevérét, ám egy nagy visszatérő is lesz, hiszen az 1995-ös Mindörökké Batman óta nem láthattuk filmvásznon a zseniális ellenlábast, Rébuszt - Jim Carrey után most Paul Dano fogja magára ölteni a zöld maskarát.

A Christopher Nolan rendezte, máig meghatározó A sötét lovag idején olyan pletykák röppentek fel, hogy a trilógia záróepizódjában újból felbukkanhat Rébusz, méghozzá a komikus szerepeiről híres Eddie Murphy megformálásában. A híreszteléseket még 2009 táján cáfolta Murphy, többek között az akkor a Conan O'Brien fémjelezte The Tonight Show-ban árulta el, hogy ugyan alaptalan pletykákról van szó, de szívesen játszana valamikor egy Batman-filmben. Konkrét elképzelése is volt a színésznek, nevezetesen az 1966-os Batman tévésorozathoz kreált bűnöző elme, Egghead szerepébe bújt volna szívesen.

Murphy a nemrég debütált A nevem Dolemite című életrajzi dramedy-je kapcsán adott egy interjút, ahol elmondta, hogy 60 éves korára már biztosan nem érezne magáénak egy szuperhősszerepet:

"Nem álldogálhatok végig egy filmben, ahol egy bottal a kezemben mutogatok és parancsolgatok az embereknek. Egyszerűen nem nekem való ez az egész szuperhősős dolog. De ha muszáj lenne vállalnom egy ilyen szerepet, akkor inkább egy gonosztevő lennék, vagy valami ilyesmi."

Ti el tudnátok képzelni Eddie Murphyt bármilyen főgonosz szerepében? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)