Hirdetés

Eddie Redmayne csúnyán felsült a Star Wars: Az ébredő Erő meghallgatásán

|

A Stephen Hawking és Goethius Salmander szerepét is elnyerő színész jelentkezett a Star Wars: Az ébredő Erő egyik szerepére is, de a meghallgatása "katasztrofálisan" sikerült.

Hirdetés

Eddier Redmayne-t hamarosan egy újabb izgalmas szerepben láthatjuk majd, de nemrég a jövő helyett karrierje egy néhány évvel ezelőtti, nem éppen dicsőséges pillanatáról mesélt. Korábban már elárulta, hogy meghallgatták a a Star Wars: Az ébredő Erő egyik szerepe kapcsán is, de csak most mesélte el a teljes történetet.

Ha minden Redmayne tervei szerint alakult volna, őt láthattuk volna Adam Driver helyett Kylo Ren szerepében, de a brit színész elmondása szerint "katasztrofálisan rosszul" teljesített a casting során.

"Az ennyire titkos filmeknél nem adnak konkrét szöveget. Szóval adtak egy jelenetet a Büszkeség és balítéletből és aztán elmondták, hogy a gonosz szerepére hallgatnak meg. Úgyhogy a magamfajták ilyenkor valami röhejes hangot vesznek elő. És ez tényleg egy röhejes pillanat volt. Mert [Nina Gold, a casting vezetője] volt ott, akinek köszönetet kell mondjak mert több filmbe válogatott már be. És ő csak ott ült, ahogy más és más változatban próbáltam meg utánozni a »koohh paaaah« hangot [ahogy Darth Vader lélegzik]. És olyan tíz próbafelvétel után megkérdezte, hogy »Van még valami?«, amire csak annyit mondtam, »Nem«"

- emlékezett vissza Redmayne.

Mit gondoltok, jobban jártunk Driver szereplésével, vagy kíváncsiak lettetek volna egy Redmayne-féle Kylo Renre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)