Hirdetés

Eddig sosem látott jeleneteket villant A Sólyom és a Tél Katonája új kedvcsinálója, poszterek is érkeztek

|

A Marvel egy akciódús kedvcsinálóval és mutatós poszterekkel igyekszik fokozni a várakozást a sorozat rajtjához közeledve.

Hirdetés

A WandaVisiont letudva már minden figyelmünket a március 19-én érkező A Sólyom és a Tél Katonájának szentelhetjük, amihez a Marvel most még asszisztál is nekünk a sorozat kapcsán megosztott friss tartalmakkal. Az egyik az eddig nem látott jeleneteket is felvillantó félperces teaser, amiben a kapcsolatuk mibenlétét boncolgató főhősök látszólag csak abban tudnak megegyezni, hogy a külsejükre nem lehet panasz.  

Az akciódús videó mellett a Marvel 4 karakterposztert is leleplezett. Ezeken Sólyom (Sam Wilson/Anthony Mackie), a Tél Katonája (Bucky Barnes/Sebastian Stan), Sharon Carter (Emily VanCamp) és Zémó Báró (Daniel Brühl) láthatók teljes felszerelésben.

Hirdetés

Az első kettőt vélhetően senkinek sem kell bemutatni, Carterben pedig a SHIELD-alapítóként és Amerika Kapitány szerelmeként megismert Peggy Carter unokahúgát tisztelhetjük, aki a 2014-es Tél Katonája-moziban is felbukkant. Ami Zémót illeti, ő az Amerika Kapitány: Polgárháború egykori főgonosza, a korábbi trailerekhez és promóanyagokhoz hűen itt is a képregényekből ismert lila maszkjában bukkan fel.  

A 6 részes A Sólyom és a Tél Katonája a Bosszúállók: Végjáték utáni eseményeket tárgyalja a visszavonult Amerika Kapitány legközelebbi cimboráinak főszereplésével.  A cselekményről egyelőre csak annyit tudni biztosan, hogy a dinamikus duó a Flag Smashers nevű terroristacsoporttal veszi fel a harcot, de a Puliwoodon bővebb összeállítást is olvashatsz a sejthető részletekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)