Hirdetés

Hivatalosan is készül A holnap határának folytatása

|

Hamarosan megint újra és újra átélhetjük a napot a népszerű sci-fi folytatásában.

Hirdetés

Lehetett ugyan sejteni, hogy nem marad folytatás nélkül A holnap határa, most már azonban hivatalosan is kezdetét vették a második rész munkálatai.

Hirdetés

A kasszáknál ugyan nem szerepelt túl jól Doug Liman filmje, a nézők és a kritikusok egyaránt az elmúlt évek egyik legeredetibb és szórakoztatóbb sci-fi alkotásának könyvelték el A holnap határát. A Deadline értesülései szerint a Tom Cruise és Emily Blunt fémjelezte film folytatásának munkálatai pedig hivatalosan is elstartoltak.

A relatíve ismeretlen író, Matthew Robinson vázolta fel ötletét a Warner Bros. stúdiójának egy folytatást illetően, a cég pedig rá is bólintott a látottakra, a forgatókönyv megírása egyúttal el is startolt Robinson vezényletével. A stúdió elsődleges céljai között szerepel, hogy nem csak az első rész rendezőjét, Doug Limant, hanem a két sztárt, Tom Cruise-t és Emily Bluntot is visszacsábítsák a készülő második felvonásra.

Ti láttok fantáziát egy Edge of Tomorrow folytatásban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)