Hirdetés

Vicces film lesz az új Predator mozi?

|

Az egyik főszereplő, Edward James Olmos mesélt a közelgő Predator filmről, és többször használta a vicces szót, mint azt egy ilyen filmnél gondoltuk volna.

Hirdetés

Jövő augusztusában érkezik az új Predator mozi, amiben Edward James Olmos is szerepel. A színész mesélt ezt-azt a filmről, és szerinte vannak kifejezetten vicces jelenetek, amiket a rendezőnek, Shane Blacknek köszönhetünk majd.

Hirdetés

"Igen, van benne humor. Meg is rázott kicsit, mert érted, ez egy elég feszült franchise. Ne érts félre, be fog szippantani, de amit a karakterekkel csinált... Shane egy elképesztően tehetséges író és rendező, és egy hihetetlen csapatot hozott össze. Voltak pillanatok, amikor nem bírtam, és röhögnöm kellett a jelenet közepén."

Shane Black, aki részt vett az eredeti Predator írásában kifejezetten tehetséges, az akció és a humor összemosásában, így csak természetes, hogy ezt áthozza ide is.

Edward James Olmos a sztoriról is mesélt egy kicsit.

"Keegan és Thomas Jane csoportokba verődnek hat sráccal. Ezek mind poszttraumás stresszel küzdő arcok egy őrültekházában. Aztán beküldik oda a főszereplőt, hogy tüntesse el őket, mert hát ki akarják törölni ezeket az őrülteket a képből. Ekkor bumm, a világ megőrül, ezek a srácok pedig kiszabadulnak, de a véletlen folytán a predatorokkal együtt oldanak kereket. Teljes őrület az egész."

A színész hozzátette, hogy bármennyi humor is kerül bele, ez mégis csak egy Predator film lesz. Nem kell attól tartanunk, hogy a feszültség eltűnik a poénkodás kedvéért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)