Hirdetés

Egész estés Gorillaz film készül Netflixre

|

Maga Damon Albarn jelentette be, hogy már írják a sztorit.

Hirdetés

A Gorillazt amellett, hogy kiváló a zenéjük, az tette különlegessé, hogy a formáció tagjai animációs karakterekként jelentek meg mind a klipekben, mind a színpadon. Az évek során az általuk megalkotott univerzum folyamatosan nőtt, sőt, volt, hogy a karakterek a Grand Theft Auto V-be kerültek át.

Várható volt, hogy erre az univerzumra a Netflix is szemet vet, Damon Albarn pedig rábólintott a projektre, mely egyelőre még csak alakulgat, nem garantált, hogy valóban film lesz belőle a végén.

Hirdetés

A jelenleg ismert tervek szerint a Netflix Albarn közreműködésével írja az egész estés Gorillaz filmet, amit már évek óta meg akar valósítani, de most végre tényleg lehet belőle valami. 2017 környékén egy tíz részből álló animációs sorozatot akartak összehozni sikertelenül, és a Dreamworksszel is dolgoztak valamin, amit azért dobtak a kukába, mert túl sötétnek vélték, és féltek, hogy emiatt nem hozza vissza a befektetett dollárszázmilliókat.

A premierdátum még nem ismert.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)