Hirdetés

Egész estés horrorparódiát készített a Foo Fighters

|

Dave Grohlt megszállják a démonok egy házban, ahova a 10. album felvétele miatt megy a zenekar.

Hirdetés

Dave Grohl egy fantasztikus ember, aki kiváló zenei projektjei mellett a filmek területén is kipróbálta már magát. Legtöbben talán a Tenacious D in The Pick of Destinyből emlékeznek rá, ahol ő volt a patás ördög, viszont azóta rendezett dokumentumfilmet (Sound City), minisorozatot (Sonic Highways) és műsort (What Drives Us), most pedig egy egész estés horror-vígjáték pattant ki a fejéből.

A Studio 666 története szerint a Foo Fighters egy elátkozott házban igyekszik tizedik albumát felvenni, azonban Grohl elszabadul, miután démonok hatása alá kerül.

Hirdetés

Nyilván egy pillanatig sem kell komolyan venni, és rengeteg kikacsintásra számíthatunk, amiket a zenekar rajongói külön is értékelni fognak. Egyébként a 10. album tavaly februárban jelent meg Medicine at Midnight néven.

A premierre február 25-én kerül sor, nem tudni, hogy hazai mozik is adják-e (nem fogadnánk rá). A zenekar tagjai mellett Will Forte, Jenna Ortega, Leslie Grossman és Jeff Garlin is szerepel majd benne, a rendező pedig BJ McDonell.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)