Hirdetés

Egészen vad trailert kapott a Dűne

|

Már tényleg nem kell sokat várnunk a premierre, most egy három és fél perces előzetes segít kibírni.

Hirdetés

Ahogy a tavalyi év szinte összes filmjét, a Dűnét is elhalasztották: eredetileg 2020 novemberében lett volna a premier, majd decemberre dátumozták, aztán végül október 1. lett az új időpont, majd a végleges, tényleg tökre komolyan utolsó dátumnak október 22-ét jelölték meg. A hazai premier szokás szerint egy nappal előbb, 21-én lesz, hacsak nem történik valami váratlan, ami miatt a mozikat ismét be kell zárni.

Mindenesetre reménykedünk, és nagyon várjuk már az egyébként az HBO Max kínálatába is azonnal felkerülő filmet.

Hirdetés

Valójában az alábbi trailer sem tette könnyebbé a várakozást. Láthatjuk az összes nagyobb szereplőt, némi akciót, látványos nagytotálokat, harcot, drámát, szerelmet, és sok-sok homokot. 

Nektek hogy tetszik? Moziban fogjátok megnézni, vagy inkább majd otthon?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)