Hirdetés

Egy Arkham sorozat is születik a Matt Reeves-féle Batman-univerzumból

|

A Warner égisze alatt immár a harmadik olyan lehetséges sorozatról kaptunk hírt, ami a Matt Reeves-féle The Batman világában játszódik.

Hirdetés

Az ikonikus szuperhős történetének legújabb feldolgozása, a The Batman megjelenése előtt a filmet rendező Matt Reeves részletesen mesélt arról, mekkora dilemmát jelentett számára a bővebb DC univerzum megléte.

Első, a világhoz kapcsolódó filmjében ugyanis teljes mértékben Bruce Wayne-re szeretett volna koncentrálni, ahelyett, hogy az egész képregényes világgal foglalkozott volna, de akarva-akaratlanul így is megfordult a fejében, milyen lehetőségek rejlenek még a gazdagon kidolgozott univerzumban. Úgy tűnik, ennek egyre több szeglete lesz, amit nem egy-egy filmben, hanem sorozat formájában dolgoznak majd fel a Warner által felkért filmesek.

Hirdetés

Ezek közül korábban kettőről értesülhettünk, a Gotham PD-ről úgy tudjuk, hogy a The Batman előzményit dolgozza majd fel, illetve egy saját szériát kap Pingvin felemelkedése is a város alvilágában. Egy friss, a Toronto Sunnak adott interjúban viszont egy lehetséges harmadik sorozatról is beszélt Matt Reeves, aki útjára indította a legfrissebb, ezek szerint egészen kiterjedtnek ígérkező Batman-univerzumot.

"Megcsináljuk a Pingvin sorozatot, az egyik nagyszerű dolog Colin Farrellel kapcsolatban, hogy ilyennek még nem láttad. Hihetetlen, ő a jelenet sztárja, amikor szerepel. Út közben pedig eszünkbe jutott, hogy erre a karakterre felépíthetnénk egy sorozatot. Szóval beszéltem az HBO Maxszel, és megmutattam nekik Colint a filmben, és hogy mik az ötleteink, ők pedig azt mondták, »Csináljuk!« Szóval dolgozunk ezen, és van még egy sorozat, ami az Arkham elmegyógyintézethez kapcsolódik. Beszélünk és gondolkodunk a következő filmen, de hogy őszinte legyek, jelenleg csak azt szeretném, hogy az első film kapcsolatot tudjon teremteni a közönséggel. És azt hiszem, ez sikerülni is fog, mert Rob egy hihetetlenül jó Batman"

- nyilatkozta a rendező.

Megeshet egyébként, hogy továbbra is csak két sorozatról lesz szó, és esetleg a Gotham PD cselekménye kapcsolódik majd szorosan az elmegyógyintézethez és lakóihoz, de az is lehet, hogy ez egy teljesen különböző spinoff lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)