Hirdetés

Egy átlagos színész csak köszönetet mondana a kamerába, de Tom Cruise kiugrik nekünk egy repülőből

|

A színész a következő Mission Impossible film forgatásának helyszínéről jelentkezett be, hogy megköszönje a rajongók támogatását. Nem érte be ennyivel persze.

Hirdetés

Ha valakinél nem kell kételkednünk abban, hogy valóban kaszkadőrök nélkül hajtja végre a filmjeiben látott trükköket, akkor az egyértelműen Tom Cruise, aki nem csinál belőle titkot, hogy mennyire bevállalós a mutatványok terén, minden egyes produkciójánál szóba kerül valami őrültség miatt. Nem fogta vissza magát az idén bemutatott Top Gun: Maverick esetében sem, amerre szintén brutális módon készült fel és a többieket sem kímélte, emlékezetes kiképzésen mentek keresztül.

De a Top Gun folytatását nem a hype vitte el, a kritikusok és nézők többsége szerette a filmet, ez pedig megmutatkozott a bevételeken is: a 170 millió dollárból készült Maverick közel 1,5 milliárd dollárt termelt világszerte, szóval Tom Cruise-nak és a Paramountnak van okuk boldognak lenni. 

Cruise időközben már Ethan Hunt következő kalandján, a két részre osztott Mission: Impossible: Leszámoláson dolgozik, a stáb Christopher McQuarrie (Jack Reacher, Mission: Impossible - Utóhatás) rendezővel az élen éppen Dél-Afrikában forgat.

Hirdetés

A színész úgy érezte, hogy méltó módon kell zárnia az évet és megköszönnie a rajongóknak a Top Gun: Maverick sikerét, valamint a belé vetett bizalmat, ezt pedig hogyan máshogyan is közölhette volna, mint egy kisrepülőből kiugorva? Az alábbi videót tériszonyosok kerüljék, de a többieknek kötelező: 

Cruise a föld felé zuhanva kíván mindenkinek biztonságos és boldog ünnepeket, és reméli, hogy találkozunk még a mozikban. Nos, a Leszámolás első része 2023 júliusában fog debütálni, a második felvonást pedig 2024 júniusában mutathatják be, szóval kétszer még biztosan. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)