Hirdetés

Egy belengetett Marvel-karakter kimaradhat az új Penge filmből

|

Az Örökkévalók felvezetett egy sztoriszálat, de egy pletyka szerint ennek talán búcsút mondhatunk.

Hirdetés

Azt hihetnénk, hogy egy olyan népszerű karakterről, mint Penge egy kétszeres Oscar-díjas színész bevonásával gyerekjáték filmet készíteni, pláne az univerzumépítésben már szakavatott Marvel Studiosszal a háttérben, de a valóság az, hogy a projekt nehezen akar összejönni. Az új Penge filmet már 2021-ben bejelentették, de nemhogy a forgatás nem kezdődött még el, a rendező, Bassam Tariq szeptemberben távozott a produkció éléről, a csúszó munkálatok miatt pedig át kellett rendezni a Marvel Filmes Univerzum naptárát

Az eredeti elképzelések szerint már 2023. november 3-án beülhettünk volna rá a mozikba, de a premierdátum a változtatások hatására 2024. szeptember 6-ra módosult, és nemrég sikerült egy új forgatókönyvírót, valamint pótrendezőt is találni: a szkriptet Michael Starrbury (A Central parki ötök) rázza gatyába, a rendezői székbe pedig Yann Demange (Lovecraft Country) csücsült bele. 

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy még nincs vége a projekt pechsorozatának, egy korábban felvezetett sztoriszál ugyanis egy jelentés szerint kimaradhat a filmből. Kit Harington az Örökkévalókban bukkant fel Dane Whitmanként, az egyik stáblistás jelenetben pedig a férfi kinyitja családja legendás fegyverének, az Ében Pengének a ládáját, és amikor megpróbálja kézbe venni a kardot, egy figyelmeztető hangot hall - később megerősítették, hogy ez a hang Mahershala Ali Pengéjéhez tartozik. Ez vetítette előre, hogy Haringtonból a képregényekből ismert Fekete Lovag válhat, de ebből talán nem lesz semmi. 

Egy ismert iparági bennfentes, Jeff Sneider a The Hot Mic podcastban beszélt a legújabb értesüléseiről, miszerint a Penge forgatókönyvét teljesen átdolgozták és a jelenlegi verzióban már nem szerepel a Fekete Lovag. A szkript soványabb és lényegretörőbb lett, kivágták a felesleget, és amit kivágtak, az az Örökkévalókhoz és Kit Harigonton karakteréhez kötődött volna, így a Fekete Lovag már nem igazán része az egésznek. Sneider úgy tudja, hogy újracastingolhatnak néhány szerepet, de azt nem árulta el, hogy ez pontosan kiket érinthet - Alit azonban biztosan nem. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nemrég a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy a következő hetekben elrajtolhat az új Penge forgatása, akkor talán okosabbak leszünk a részleteket illetően. Ti sajnálnátok, ha kimaradna Fekete Lovag a filmből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)