Hirdetés

Egy belsős informátor elárulta, Cara Dune szerepét újra fogják-e castingolni Gina Carano kirúgása után

|

Felröppentek pletykák, miszerint más színésznővel képzeli el a jövőben a Lucasfilm a Star Wars: The Mandalorian sorozatban megismert Gina Carano karakterét.

Hirdetés

Tegnap éjjel a világszőttes egyik szeglete azzal volt tele, hogy a Lucasfilm fontolgatja, más színésznővel hozná esetleg vissza Cara Dune-t, miután az eredetileg a karaktert alakító Gina Caranót nemrég kirúgták.

Persze nem ez lett volna az első alkalom a világtörténelemben, mikor egy mellékszereplőt újrakasztingolnak, erről a Marvel filmes univerzum is tudna mesélni például Hadigép kapcsán, de azért érezhető volt, hogy nem betonbiztos forrásokra alapoztak a pletykát lehozó médiumok.

Hirdetés

Logikus döntésnek tűnt volna azonban az újrakasztingolás két okból is: egyrészt Dune fontos szereplője volt a The Mandalorian sorozatnak, és több mint valószínű, hogy ha nincs a Carano-balhé, akkor még sokat találkozhattunk volna vele nem csak a képernyőkön, hanem mondjuk képregényekben, vagy akár még egyszer videojátékokban is. A Disney és a Lucasfilm szempontjából viszont még ennél is sokkal fontosabb tényező lehet a merchandising: a Cara Dune játékfigurák elképesztően népszerűek voltak, piacra dobásuk után azonnal elkapkodták őket, Carano kirúgása után pedig nem gyárt belőlük többet a Hasbro, ez egyértelmű bevételkiesést jelent.

The Hollywood Reporter nemrég viszont azzal az információval frissítette a témával foglalkozó cikkét, hogy egy Lucasfilmnél dolgozó forrásuk szerint minderről szó sincs, a stúdió teljesen elengedte Cara Dune karakterét, nem fogják új színésznőre osztani a szerepet. Mindenki döntse el maga, hogy ez jó, vagy épp rossz hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)