Hirdetés

Egy birodalmi rohamosztagost tepertek földre a rendőrök Kanadában

|

A Star Wars jelmezhez tartozó műanyag lézerpuskát gondolta valaki valódi fegyvernek, ezután értesítette a hatóságokat.

Hirdetés

Május negyedike a Star Wars világnapja, amikor a messzi-messzi galaxis rajongói kicsit megünneplik, hogy mit adott nekik George Lucas mesés univerzuma - mi például összeszedtük a szerintünk legjobb tíz Star Wars játékot. Ilyenkor sokan valamilyen jelmezt öltenek magukra, azonban van egy ember, aki az idei események után valószínűleg bátortalanul vesz magára rohamosztagos páncélt. 

Hirdetés

A kanadai Lethbridgeben található Coco Vanilla Galactic Cantina nevű vendéglő azzal emlékezett meg a Star Wars napról, hogy egyik alkalmazottjuk rohamosztagosnak öltözve járkált az étterem előtt, így becsábítva az embereket valami harapnivalóra. Értelemszerűen ehhez a felszereléshez tartozott egy műanyag sugárvető is, hiszen ki látott már rohamosztagost fegyver nélkül...

Ez okozta a galibát, ugyanis nap közben rendőrök érkezetek a helyszínre, mivel elmondásuk szerint valaki bejelentést tett, hogy valódi fegyverrel járkálnak az étterem előtt. A beöltözött hölgy a rendőri felszólításra azonnal eldobta a fegyvert, ezután meglehetősen durván megbilincselték és átkutatták. Ezen a videón viszonylag jól látható az akció:

A gond azzal volt, hogy a rohamosztagos ruha miatt a rendőrök utasítása ellenére sem tudott a földre feküdni, így a hatóság emberei leteperték, aminek következtében kisebb sérüléseket szerzett. Miután kiderült, hogy téves bejelentésről van szó, természetesen elengedték az alkalmazottat. A lethbridge-i kapitányság vezetője elmondta, hogy vizsgálatot indítanak a kiérkező rendőrök ügyében, hogy valóban helyesen jártak-e el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)