Hirdetés

Egy csomó magyar film érkezik az RTL+-ra

|

Áprilisban közönségkedvenc magyar filmekkel erősít az RTL előfizetéses felülete.

Hirdetés

Saját gyártású sorozatok terén is igencsak erős az RTL Magyarország streaming platformja, vagyis az RTL+, elég csak A Nagy Fehér Főnökre vagy A királyra gondolni. A Magyar Film Napja alkalmából azonban jelentősen bővült és bővülni is fog a magyar tartalmak kínálata.

Már április 1-jén felkerült az RTL+-ra nem kevés közkedvelt és sikeres magyar mozi, a hónap végén pedig újabb filmek érkeznek.

Hirdetés

Elérhető már például Török Ferenc 2017-es drámája, a második világháború idején játszódó 1945, melyben Rudolf Péter, Szabó Kimmel Tamás, Sztarenki Dóra, Tasnádi Bence és Nagy-Kálózy Eszter látható.  Az Arany Medve-díjas és Oscar-díjra jelölt Enyedi Ildikó A feleségem története című romantikus drámája szintén streamelhető április eleje óta. Ugyanez a helyzet Mundruczó Kornél Jupiter holdja című filmével, melyben az Emmy-díjas Rév Marcell operatőr működött közre. Tompos Kátya és Mohai Tamás főszereplésével a kínálatot erősíti továbbá a Most van most című roadmovie, valamint az Üvegtigris producereitől a Nejem, nőm, csajom című romantikus vígjáték is.

Április 30-án jön mindezeken felül Nagy Ervin főszereplésével a Kincsem, a magyar csodaló története, az igaz történeten alapuló A martfűi rém, az Oscar-díjas Nemes Jeles László Napszállta című magyar-francia koprodukcióban készült drámája, Thuróczy Szabolcs főszereplésével a Szia, Életem!, valamint a Szabó Győző azonos című életrajzi könyve alapján készült Toxikoma.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)