Hirdetés

Egy éjszakára kiadó a Reszkessetek, betörők! McCallister háza

|

A legendás film eredeti helyszíne különleges karácsonyi díszben várja azt a szerencsés üdülni vágyó csapatot, akiknek sikerül lefoglalnia a házat.

Hirdetés

Egy mókás ünnepi különlegességet eszelt ki az Airbnb csapata és megszerezték, illetve egy éjszakára ki is adják a Reszkessetek, betörők! eredeti forgatási helyszínéül szolgáló családi házat az Illinois Államban található Winnetkában. A különleges helyszín és dekoráció mellett pedig úgy tűnik, egy-két különleges program és ajándék is vár azokra, akiknek sikerül lefoglalnia a vakációt.

Hirdetés

A szállás oldala szerint a házat Kevin legidősebb bátyja, Buzz adja ki december 12-ére, amit kedden (december 7-én), magyar idő szerint este nyolc órától lehet lefoglalni. Ahogy a lenti képeken is láthatjátok, a ház tényleg teljes karácsonyi díszben várja a maximum négy főt, akinek sikerül megszereznie a szállást, hogy "engedjék szabadon a bennük lakó nyolcévest".

A leírás szerint minden adott lesz, hogy újra átéljék a legendás karácsonyi film mozzanatait, így élő tarantula, csapdaállítási kézikönyv, mikrózható sajtos makaróni, chicagói pizza, és a családfő aftershave-je is a látogatók rendelkezésére áll majd.

Ugyan a leírás megemlíti, hogy a bérlők megnézhetik majd a Home Sweet Home Alone-t is a Disney+-on, van egy olyan érzésünk, hogy az ajándékba kapott Reszkessetek, betörők! LEGO-szettnek jobban fognak örülni, mint a rebootnak. Aki pedig az illetéktelen behatolók, vagy az esetleges balesetek miatt aggódna (errefelé nem ritka az ilyesmi), annak bizonyára jó hír, hogy a ház rendelkezik biztonsági kamerákkal, tűzöltőkészülékkel, és elsősegélykészlettel is. Azért pedig külön pluszpont jár az Airbnb-nek, hogy az akció kapcsán jótékonykodik is, egy chicagói gyermekkórház kapja majd az adományukat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)