Hirdetés

Egy évad után kaszát kapott a Marvel horrorisztikus sorozata

|

Szépen sorban tűnnek el a Marvel külsős sorozatai, most éppen a Hulu platformon futó Helstorm szériát kukázták.

Hirdetés

A Marvel tartalmak nagyja a jövőben a Disney+-ra fog felkerülni, így érthető, hogy legtöbb azon kívül eső sorozatnak leáldozott. A mostani kasza, mondjuk senkit nem ért váratlanul: a Hulu által gyártott Marvel's Helstormnak egy szezon után vége szakad. A legmeglepőbb dolog a bejelentésben, hogy létezett ez a széria.

A sorozat egyébként Daimon és Ana Helstorm kalandjairól szólt, akik az apjukat próbálták megtalálni. A hírhedt sorozatgyilkos felkutatásáról szóló sztori nem volt elég ahhoz, hogy bármekkora sikert is elérjen, bármennyire is több volt apu, mint egy hétköznapi gyilkos.

Hirdetés

A Rotten Tomatoes egy zsenge 27 százalékos értékeléssel hálálta meg a Hulu próbálkozását, és a nézettség sem volt elég ahhoz, hogy a Hulu megtartsa a címet.

Nyilván végtelenül kellemetlen a színészeknek és a stábnak egy sorozat leállása, de a Marvel rajongóknak alapvetően nincs mitől tartaniuk. Rengeteg MCU tartalom érkezik jövőre, egy jó darabig senki sem fog néznivaló nélkül maradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)