Hirdetés

Egy évet késik a Disney-féle D23 Expo, egészen 2022-ig eltolták a rendezvényt

|

2009 óta mindig kétévente rendezték meg a Disney nagyszabású eseményét, a D23 Expót, jövőre viszont elmarad a móka.

Hirdetés

Látványosan prezentálja a COVID-19 járvány szomorú valóságát az, hogy már a 2021-es rendezvényeket is elkezdték elhalasztani. Ennek a hullámnak az áldozatává vált a D23 Expo is, amit a The Walt Disney Company 2009 óta mindig kétévente rendezett meg, így a következő felvonásnak jövőre kellene érkeznie, de végül nem ez lesz a helyzet. Nemrég bejelentették, hogy egészen 2022 szeptemberéig eltolják az expót.

Egészen pontosan 2022. szeptember 9. és 11. között fogják megrendezni a legújabb tervek szerint a következő D23 Expót. Korábban azt gondoltuk, hogy esetleg a 2021-es D3 válthatja le a Star Wars Celebrationt, amit a 2020-as és 2021-es naptárából is törölt a Disney, de a jelek szerint az egeres cég minden rajongójának és a Star Wars fanoknak is egészen 2022-ig várnia kell.

Hirdetés

A stúdió ígéretei szerint a 2022-es rendezvény minden korábbi expót felülmúl majd (plusz egy évnyi szünet után ezt valószínűleg el is várják a rajongók), továbbá itt fogják leleplezni azt is, hogy mire készülnek a The Walt Disney Company 100. születésnapja alkalmából - a céget 1923. október 16-án alapította Walt Disney és bátyja, Roy Oliver, akkor még Disney Brothers Cartoon Studio néven.

Csak remélni tudjuk, hogy 2022-ben a mostani járványhelyzet tényleg már csak egy szomorú emlék lesz, és végre a vidám dolgokra is koncentrálhatunk, valamint szabadon mászkálhatunk a különféle rendezvényeken. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)