Hirdetés

Egy félresikerült átverés miatt perlik Johnny Knoxville-t

|

A Jackass sztárja az új sorozatának forgatásán vitte túlzásba a szívatást.

Hirdetés

Johnny Knoxville legutóbb a tavasszal megjelent Jackass Foreverrel és az annak kiamaradt jeleneteiből készült Jackass 4.5-tel bizonyította, hogy 50 felett sem unt rá a marhulásra,  most azonban egy kellemetlen eset bizonyítja, hogy nem mindenki vevő a humorára.

Elsőként a TMZ írta meg a hírt, hogy egy szerelő beperelte a sztárt, miután maradandó traumát okozott neki az egyik Knoxville-féle átverés.

Hirdetés

A felperes a Long Beach-i bíróságon nyújtotta be a keresetét egy olyan eset miatt, amely a Paramount+-ra érkező The Prank Panel forgatásán történt. Ez egy reality-komédiasorozat lesz, amiben hétköznapi emberek ötleteit versenyeztetve és megvalósítva vernek át különböző célszemélyeket. Knoxville nemcsak szerepel a sorozatban (Eric Andre és Gabourey Sidibe oldalán), de producerként is kiveszi a részét a gyártásból.

A panaszos egy Khalil Khan nevű villanyszerelő, akit a készítők a TaskRabbit platformon keresztül béreltek fel egy kapcsoló megjavítására. A kereset szerint a kiérkező szakit a lakás "tulajdonosa" előbb megfenyegette, hogy megveri, ha nem dolgozik jól ("tudok dzsúdzsucuzni"), majd néhány perccel később sötétbe borult a ház, és egy 10 év körüli kislány rohant be helyiségbe azt kiabálva, hogy a szerelő megölte a pónilovát.

Khant erre átvezették egy másik szobába, ahol egy lélegeztetőgépre tett, látszólag az örök vadászmezőkre távozott ló várta, majd némi veszekedés után egy vontatóval elvitték az autóját is. A szerelő ekkor értesíteni akarta a rendőrséget, a "megbízó" azonban fenyegetni kezdte, hogy akkor le fogják tartóztatni a járműben talált kokain miatt, melynek bizonyítékául egy zacskó fehér port is felmutatott.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A felperes erre - cseppet sem meglepő módon - pánikolni kezdett, amin az sem sokat segített, hogy végül Knoxville is megjelent, és közölte, hogy csak egy megrendezett jelenet résztvevője volt. A szerelőnek "néhány száz dollárt" ajánlottak a felvételért, ő azonban nem nevetett a stábbal, és perre vitte az ügyet.

TMZ birtokába jutott peranyag szerint az eset "mélyen megrázta és traumatizálta" a férfit, aki később álmatlanságban és szorongásban is szenvedett, most pedig attól fél, hogy nevetség tárgyává válik, ha a felvétel nyilvánosságra kerül. Cikkünk írásáig Knoxville nem reagált a perre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)