Hirdetés

Egy figura mutatja meg először az Örökkévalók esküdt ellenségét

|

Egyelőre még nem sokat láttunk az Örökkévalók moziból, de azt már a Kevin Feige is megerősítette, hogy a szereplők eltérnek majd a képregényes verzióiktól - erről árulkodik egy játékfiguráról kiszivárgott kép is.

Hirdetés

Az Örökkévalók mozifilm meglehetősen hányattatott sorsú, hiszen eredetileg idén november 6-án került volna a mozikba, ezt azonban először februárra, majd jövő novemberre halasztották - az ok könnyen kitalálható: a koronavírus. Emiatt persze a hírek is jóval lassabban csordogálnak az igazi sztárparádét felvonultató projektről, így csak szivárgásokra támaszkodhatunk, melyekből most is érkezett egy. 

A figuragyártókon keresztül gyakran szivárognak ki infók a karakterek kinézetéről, többek között ezért nem készíttetett játékfigurát bébi Yodáról Jon Favreau a The Mandalorian megjelenése előtt.

Hirdetés

A rendezőnek a jelek szerint igaza van, hiszen most az Örökkévalók ellenlábasa, Kro kinézete lepleződött le ilyen módon:

A rajongók számára ez kicsit furcsa lehet, hiszen a Deviánsok tagjának kinézete teljesen eltér a képregényekben látottaktól. A rózsaszín, ördögszerű kinézet helyett itt inkább egy zöld, rovarra emlékeztető külsőt kapott.

Akik követik a filmmel kapcsolatos híreket, azok számára viszont nem akkora meglepetés a szereplő teljes újragondolása, hiszen Kevin Feige egy interjúban már elmondta, hogy nem finomkodnak a képregényes kinézetek átalakításával.

Nektek hogy tetszik az Örökkévalók nemezisének új kinézete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)