Hirdetés

Egy fontos szempontból képregényhű lesz a Fekete Párduc 2 főgonosza

|

Újabb fontos részlet derült ki a Tenoch Huerta által életre keltett Namorról.

Hirdetés

November 10-én a hazai mozikba is befut Black Panther: Wakanda Forever, vagyis a Fekete Párduc 2, amelynek elkészültét nemcsak a pandémia hátráltatta, de a címszereplő karaktert alakító Chadwick Boseman tragikus halála is.

A Marvel még a San Diegó-i Comic-Conon leplezte le a film (immáron magyarul is nézhető) előzetesét, ami elárulta, hogy a Tenoch Huerta által életre keltett főgonosz, Namor a Torpedó igencsak másként fest majd, mint a képregényekben.

Hirdetés

Nemrég viszont maga a mexikói színész erősítette meg, hogy az MCU-s rosszfiú egy másik, cseppet sem elhanyagolható szempontból nagyon is hű lesz a füzetekhez, amelyekben egyébként még 1939-ben lépet színre:

"Egy részlet, ami a képregényekből maradt meg? Huerta elmondása szerint az ő Namorja valóban egy mutáns."

- áll az Empire napokban megjelent interjújában, ahol a színész arra is kitért, hogy az antagonista hátterének felépítésekor nem az ógörög Atlantisz-legendából, hanem a mezo-amerikai történelemből merítettek, így Namor itt a Tlālōcān-inspirálta Talocan uralkodója lesz.

A cikk tehát biztossá teszi, hogy az MCU-s Namorban is ott bújik az X-Men univerzum mutáns génje, ami már csak azért is elvárható, mert hivatalosan ő a Marvel történetének első ilyen lénye. Ezzel pedig még közelebb kerül egymáshoz az eddigi Marvel-filmek és az X-Men világa, melyek összeboronálása előtt az utóbbi mozis jogait birtokló Fox 2019-es felvásárlása nyitotta meg az utat.

S ha már a mutánsoknál tartunk: nemrég derült ki, hogy a 2017-es Loganben már elbúcsúzott Hugh Jackman-féle Rozsomák is visszatér, méghozzá a Deadpool 3-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)