Hirdetés

Egy fontos változást már biztosan hoz az Avatar 3

|

És James Cameron szerint attól kezdve minden egyes új Avatar-film.

Hirdetés

Bár eleinte óvatosak voltak az elemzők a számításokkal, azonban a 2009-es Avatar folytatása minden pesszimizmusra rácáfolt: magabiztosan menetel a pénztáraknál, globálisan már 1,9 milliárd dollárnál jár, amellyel nem csupán a minden idők legtöbb bevételt termelt filmjeinek listáján mászik felfelé, hanem sikeresen bebiztosította az Avatar franchise sorsát is. 

Mint kiderült, a Stranger Things-effektus miatt James Cameron már le is forgatta az Avatar 3-at és az Avatar 4 bizonyos jeleneteit is, azóta pedig egyre több részlet derül ki a harmadik részről. Legutóbb azt tudhattuk meg, hogy a folytatásban gonosz "tűz" na'vik boríthatják az eddigi felállást, most pedig egy interjú keretében Cameron újabb fontos információt árult el. 

Hirdetés

James Cameron - az első rendező, akinek három filmje is 1,5 milliárd dollár felett termelt - a Soundtracking with Edith Bowman podcastben adott interjút, és elárulta, hogy az első két Avatar filmmel ellentétben a harmadikban már nem Sam Worthington karaktere lesz a narrátor: 

"Amikor a por elül, rászánok egy pillanatot arra, hogy felmérjem, mit szerettek az emberek, és mire reagáltak a legjobban, és lehet, hogy visszamegyek, és egy kicsit bütykölök rajta [...]. Nem lesz radikális, de talán finomhangoljuk egy kicsit, hogy kiemeljük azt, amire az emberek reagáltak. Például Lo'ak tényleg olyan karakterré vált, akivel az emberek együtt mentek, szóval lehet, hogy találok módot arra, hogy - most már ő a narrátor - ó, ezzel elárultam valamit... De ez így rendben van, szerintem érdekes lehet az emberek számára, hogy elgondolkodjanak azon, hogy mi következik."

Az Avatar 3-ban tehát már Jake Sully fia, Lo'ak (Britain Dalton) fogja narrálni az eseményeket, és attól a filmtől kezdve minden alkalommal más tölti majd be ezt a funkciót: 

"Jake volt a narrátorunk az első és a második filmnél, de minden további filmnél más narrátorunk lesz. Egy másik karakter szemszögéből látjuk a történetet."

Ezek alapján tehát sorra kerülnek majd Lo'ak testvérei is, sőt az sem kizárt, hogy a még garantáltan visszatérő Quarritch (Stephen Lang) is megkapja a maga reflektorfényét. Ti mit gondoltok erről?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)