Hirdetés

Egy gyilkos vírusról szólhatott az új Star Trek mozi, a stúdió ezért tovább halaszthatja a projektet

|

Egyes belsős informátorok szerint túl sok a hasonlóság Noah Hawley mozijának forgatókönyvében és a világban jelenleg is zajló koronavírus világjárványban.

Hirdetés

A Star Trek mozik kapcsán egyelőre teljes a homály és még a főszereplők sem igazán tudják, hogy dolgozik-e még rajtuk egyáltalán a Paramount. A J.J. Abrams-féle trilógia folytatására a hírek szerint Noah Hawley-t szerződtette a stúdió, de a projekt fejleményeiről szinte semmilyen hír nem érkezett az utóbbi időkben. Most a forgatókönyv egyes részletei miatt még tovább csúszhat a film megjelenése.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter forrásai jelentették, hogy újabb nehezítő tényezők hátráltatják a Hawley által kalapált film munkálatait. Most éppen az a probléma, hogy annak történetében egy halálos vírus kiirtaná az univerzum jelentős részét. Valószínű, hogy a Paramount a jelenleg is tomboló COVID-19 járávány közepén nem tartja szerencsésnek egy civilizációk pusztulását okozó kórság bemutatását, még akkor sem, ha a főszereplők Chris Pine vezetésével valószínűleg találnának megoldást a gondokra.

Mivel semmilyen hivatalos infó nem érkezett sem Hawley, sem mások, például a Quentin Tarantino által rendezett moziról, így nem tudhatjuk biztosan, hogy valóban ilyen jellegű problémák adódtak-e. Mindenesetre ha moziban nem is találkozhatunk még egy darabig a Star Trek széria hőseivel, a CBS-en nemrég jelent meg a Picard és a Discovery, emellett egy Pike kapitányra fókuszáló sorozat is készülőben van, tehát a rajongók ezekkel vigasztalódhatnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)