Hirdetés

Egy hajszálon múlott, hogy Brendan Fraser legyen Superman

|

A Múmia sztárja játszotta volna az acélembert J. J. Abrams elkaszált mozifilmjében.

Hirdetés

Nem vitás, hogy a pályafutása másodvirágzását élő Brendan Fraser a 2000-es évek első felében volt a csúcson, az 1999-ben bemutatott A múmia zajos sikerét követően olyan neves rendezőkkel dolgozott együtt, mint Harold Ramis (A bájkeverő), Henry Selick (Talpig majom), Phillip Noyce (A csendes amerikai), Joe Dante (Bolondos Dallamok - Újra bevetésen), de azt is el kell ismerni, hogy nem minden szerepe bizonyult jó választásnak. Ha minden terv szerint alakult volna, akkor az iménti felsorolásban szerepelne a Superman: Flyby is J.J. Abrams rendezésében, ám az acélember eredettörténete ebben a formában sosem valósult meg.

E sorsfordítónak ígérkező lehetőségről, és arról, hogy mekkora csalódás jelentett számára a produkció elkaszálása, Fraser a The Howard Stern Show vendégeként mesélt.

Hirdetés

A bálna című dráma főszereplőjeként mostanában számos elismerésben részesült és az Oscar-díjra is esélyes kanadai színész úgy véli, végső soron jobban járt azzal, hogy nem játszhatta el Amerika kedvenc szuperhősét.

"Persze, hogy sorfordító, elképesztő lehetőség volt, de legbelül nem akartam, hogy egyetlen dolog miatt ismerjenek csak. Mindig is büszke voltam pályafutásom sokszínűségére, nem csak egyvalamiben vagyok jó. Azért persze sajnáltam, hogy itt volt ez a csodálatos lehetőség, melyből nem lett semmi."

Brendan Fraser szerint a stúdió politikája és különféle svindlik álltak a projekt útjába, hanem az is, hogy a próbafelvételek során csak 98 százalékot nyújtott. (Holott A bájkeverő óta tudjuk, hogy a sikerhez elég, ha az ember kimegy a pályára, és belead 110 százalékot.)

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

De nem ez volt az egyetlen rossz tapasztalata a DC-vel. Mint ismeretes, ő lett volna Firefly a leforgatott, mégis kukában landolt Batgirl filmben. Elmondása szerint egy olyan fickóról szólt a történet, aki sokáig szolgált tűzoltóként, de a rendszer kibabrált vele, oda lett a megélhetése, és tehetetlen dühében úgy döntött, felperzseli az egészet.

"Lehet, hogy egy kicsit kattant, mégis szimpátiát éreznél iránta, látva benne az emberséget. Egy kicsit még kedvelnéd is, mint a legjobb rosszfiúkat. Imádtam ezt az oldalát - tényleg szuper volt"

- emlékezett meg alakításáról, amit valószínűleg sosem lát majd a közönség. Így tehát az egyetlen DC-s szerepe, ami nem végezte füstbe ment tervként Cliff Steelé, azaz Robotemberé a negyedik évaddal búcsúzó Doom Patrol sorozatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)