Hirdetés

Egy halom régi ismerős dobogtatja meg a szíveket a Star Trek: Picard harmadik évadának előzetesében

|

Geordi La Forge, Worf, Dr. Beverly Crusher, Deanna Troi, és William Riker is visszatér.

Hirdetés

Nem nyerte el minden rajongó szívét maradéktalanul a Star Trek: Picard sorozat eddig megjelent két évada, de az kétségtelen, hogy a nosztalgiafaktor remek eleme a szériának. Pontosan erre fog ráerősíteni az alábbi előzetes alapján a folytatás, a Paramount+-ra 2023-ban érkező harmadik felvonás.

Jean-Luc Picard és régi csapata tehát egy utolsó közös küldetésre indul. A történetről egyelőre nem sokat tudni, de elméletileg Picard egy konkrét ellenfelet fog kapni, az alkotók szerint pedig Kirk és Khan legendás párharcára fogja mindez emlékeztetni a nézőket. Kíváncsian várjuk, hogy fest ez majd a gyakorlatban.

Hirdetés

A Star Trek: Az új nemzedék szereplőgárdájából az előzetes alapján biztosan visszatér Geordi La Forge (LeVar Burton), Worf (Michael Dorn), Dr. Beverly Crusher (Gates McFadden), Deanna Troi (Marina Sirtis), és William Riker (Jonathan Frakes) is. Nem marad ki persze az előző két évadban már bizonyított Hétkilenced (Jeri Ryan) és Raffi Musiker (Michelle Hurd) sem.

A harmadik lesz egyébként a Star Trek: Picard sorozat utolsó évada, negyedik szezonnal már nem terveznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)