Hirdetés

Egy harmadik verzió is jön Az Igazság Ligájából

|

A rendezőnek még mindig akad olyan víziója, amit nem osztott meg a közönséggel, s már teasert is kaptunk hozzá.

Hirdetés

A Zack Snyder: Az Igazság Ligájának bemutatója geek szemmel mindenképp a tavasz egyik nagy eseménye volt, ezért mi is több anyagot szenteltünk a végeredmény értékelésének. A film ugyan nem volt képes kijavítani az alapmű minden hibáját, de összességében elmondható, hogy pozitívan reagált rá a blockbuster-élményekre kiéhezett közönség.

Talán ezért is lehet, hogy Snyder nem hajlandó annyiban hagyni a témát, s nemrég bejelentette, hogy egy harmadik verziót is kapunk a szuperhősös kalandból. Az új változat a "Justice is Gray" alcímmel jelenik meg, s ahogy arra már a nevéből is következtethetünk, fekete-fehérbe öltözteti a történetet.

Hirdetés

A rendező a MANvsGame twitches streamjében számolt be a terveiről, ahol a Deathstroke-ot játszó Joe Manganiellóval vendégeskedett. Synder a műsorban elárulta, hogy számára a film éveken át színek nélkül létezett, mivel a produkciótól való 2017-es távozása után, az események egyfajta feldolgozásaként fekete-fehérben dédelgette tovább a nyersanyagot a laptopján.

"Megvolt, és fekete-fehérre változtattam. Így számomra a film két éven át ebben a formában élt tovább… és a mai napig is ebben él, mivel amikor elhatároztam, hogy befejezem a filmet az volt az egyik kikötésem, hogy készítek egy fekete-fehér változatot is. "- mesélte a rendező.

Synder arról is beszélt, hogy egy ideig eljátszott a gondolattal, hogy eleve ebben a formában adja ki a saját vízióját, ám végül túl "militánsnak" találta az ötletet. Elmondása szerint végül azért szelídített a koncepción, mert eredetileg is színesben álmodta meg a filmet, és szerette volna, ha a rajongók is látják az elképzelését.

A Justice is Gray egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, ám a film Twitter-csatornáján már fel is bukkant egy rövid teaser, amelyen Batman és Alfred eszmecseréjét láthatjuk viszont, immáron fekete-fehérben:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)