Hirdetés

Egy hipsztert legyilkolva válaszolta meg Méregcsók, hogy mit gondol a vegetáriánusokról

|

Batman harcias környezetvédő ellenlábasa véres választ adott a rajongókat megosztó kérdésre, hogy vajon ő is a vega étrendnek hódol-e.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy a képregények szereplői nem léteznek, egész sokat lehet vitatkozni azon, hogy vajon melyikük az erősebb, kit mi motivál igazán és így tovább, hiszen az évtizedek során az alkotók a görög mitológiát is megszégyenítő mennyiségű történetet kanyarítottak köréjük.

A meglepő, de annál érdekesebb topikok közé tartozik, hogy a Batman-széria 1966-ban debütált gonosza, az ádáz növény- és környezetvédő Méregcsók, vagyis Posion Ivy vajon vegetáriánus-e, avagy inkább a húsfogyasztásra szavaz.

Hirdetés

Adná magát a feltételezés, hogy Dr. Pamela Isley karakterének alapvetően mond ellent a növények felfalása, a rajongókat azonban mégis megosztja a kérdés, hiszen az 1992-es Batman animációs sorozatban például Méregcsók vegánként hivatkozik magára, és még láthatjuk is, ahogy zöldségeket eszik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Most azonban eldőlni látszik a dilemma, miután a főgonosz/antihős nemrég indult saját képregénysorozatában, a Poison Ivy legújabb számában húsevőként ábrázolják a karaktert. Ebben Méregcsók egy belső monológban fejti ki, hogy ugyan gyakran faggatják arról, hogy vega-e, szerinte ez a lehető legostobább kérdés, majd egy visszaemlékezést láthatunk, amelyben brutálisan meggyilkol egy agavészirupot termelő hipsztert, miközben azt fejtegeti, hogy milyen káros hatásokkal jár a vegetáriánusok körében népszerű ínyencség előállítása az ökoszisztémára nézve.

Poison Ivy ezt követően röviden sommázza, hogy ő bizony nem vega, sőt, húsevőnek is nevezhetjük, mivel az egészséges ökoszisztémának szüksége van ragadozókra, akik kordában tartják a növényevő zsákmányállatokat. Méregcsók szemében persze mi vagyunk a zsákmányállatok, a második számánál járó képregénysorozat felütése ugyanis az, hogy a Gothamet elhagyó Isley a bolygót védve megpróbálja kiirtani az emberiséget.

A június 7-e óta futó Poison Ivyt a Ms. Marvelt újragondoló G. Willow Wilson írta, a rajzokat pedig Marcio Takara jegyzi, aki korábban Rozsomák, Csodanő és John Constantine karakterével is készített füzeteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)