Hirdetés

Egy időre felhagy a filmezéssel Ryan Reynolds

|

A színész bejelentette, hogy Will Ferrellel közös filmje után hosszabb szabadságra megy.

Hirdetés

Mióta a 2016-os Deadpoollal minden korábbinál nagyobb ismertségre tett szert, Ryan Reynolds folyamatosan pörög: szerepelt a Deadpool 2 mellett a Pikachu, a detektívben, a Netflixen a Six Undergroundban, a Több mint testőrben és folytatásában, a Sokkal több mint testőrben, legutóbb pedig a Free Guyban láthattuk, de már készen várja a premiert a netflixes Red Notice (Különösen veszélyes bűnözők) is.

Nem kevés munka ez öt évre, értjük, hogy most pihenőre vágyik. Azzal együtt, hogy bejelentette, elkészült Will Ferellel közös filmje, az Apple TV+-on debütáló Spirited, azt is elmondta, hogy most hosszabb szabadságra megy.

Hirdetés

Nem tudni, ez mit jelent a Deadpool 3 szempontjából, aminek forgatását 2022-re időzítették be, de premierdátuma még nincs. Kevin Feige azt nyilatkozta, hogy a film a Marvel Filmes Univerzum része lesz.

Magát Reynoldst addig sem kell nélkülöznünk, a Red Notice és a Spirited mellett még egy The Adam Project című alkotásban is felbukkan jövőre, ennek forgatása elvileg szintén befejeződött már.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)