Hirdetés

Egy ikonikus gonosz is feltűnik a következő A Hangya és a Darázs moziban

|

Kevin Feige tegnap rengeteg újdonságot elárult a Marvel jövőbeli terveiről, így többek között azt is bejelentette, hogy készül az Ant-Man and The Wasp: Quantumania.

Hirdetés

Sejtettük, hogy a Disney-nek akad bejelentenivalója, és azt sem tartottuk kizártnak, hogy ezek közül néhányat megvillantanak a tegnapi Disney Investor's Dayen, ahol végül olyan bejelentésdömpingre került sor, amire senki nem volt felkészülve. Ezek közül az egyik legfontosabb egy új Marvel mozi, melyben bemutatkozhat az MCU új Thanosa is.

Kiderült, hogy már előkészítés alatt áll a harmadik Hangya film, az Ant-Man and The Wasp: Quantumania, mely címéből fakadóan jó eséllyel a kvantumvilágokra fektet majd hatalmas hangsúlyt. Minden fontosabb szereplő visszatér, tehát számíthatunk Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas és Michelle Pfeiffer feltűnésére is.

Hirdetés

Emellett Kathryn Newton is csatlakozik a stábhoz mint Scott lánya, Cassie Lang, aki szépen felcseperedett, miközben az apja a kvantumvilágban raboskodott a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték eseményei során.

A legizgalmasabb bejelentés, hogy a Lovecraft Country sztárja, Jonathan Majors is feltűnik majd a filmben, ráadásul nem akárkit alakít, hanem a képregények egyik legerősebb főgonoszát, az időutazó hadurat, aki nem más, mint Kang, a hódító.

Mivel ez a karakter elképesztően nagy hatalommal bír, így már most felröppent a pletyka, hogy ő léphet majd Thanos nyomdokaiba a későbbiekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)