Hirdetés

Egy játék buktatta le Batman új repülőjét, amit a The Flash moziban láthatunk majd

|

Michael Keaton Batmanje új Batwinget fog kapni a jelek szerint.

Hirdetés

Ha esetlegesen nem dönt újabb halasztás mellett valamilyen okból a stúdió, akkor a régóta tologatott The Flash filmet idén júniusban végre tényleg megkapják a DC-rajongók. Tudjátok, ez lesz az a mozi, amiben a multiverzumos kavarás miatt visszatérhet a filmtörténet egyik legikonikusabb Batmanje, Michael Keaton. Hamarosan érkezik az első igazi trailer is, de most nem egy kedvcsináló videó, hanem egy játék árult el nem is keveset az új moziról. 

Az alább is látható akciófigura-szettben ugyanis Flash és a Keaton-féle Batman mellett egy méretes repülő, az "Ultimate" Batwing is megtalálható. 

Hirdetés

Az pedig azonnal egyértelművé válik, hogy ez nem az 1989-es Batman film Batwingje, szóval úgy fest, az eltelt idő alatt Batman beújított egy másik repülőt, melynek megváltozott a dizájnja is. A kérdés adott: az eredeti verzió, vagy az új Batwing tetszik nektek jobban?

A Flash - A Villám (The Flash) 2023 június 15-én érkezik meg a magyar mozikba. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)