Hirdetés

Egy kaszkadőr nem ugrat annyit életében, mint Tom Cruise a Mission: Impossible 7-re gyakorolva

|

Biztosra ment a színész, tökéletesre fejlesztette extrém képességeit a készülő filmhez.

Hirdetés

Régóta köztudott, hogy Tom Cruise semmilyen filmjében nem alkalmaz kaszkadőrt, akármilyen hajmeresztő is egy-egy pillanat, az 59 éves színész mindig maga szerepel a jelenetekben. Még szerencse, hogy a Mission: Impossible filmek adnak is lehetőséget gazdagon arra, hogy a legőrültebb vágyait is kiélje, most például a hetedik rész miatt képezte profi kaszkadőrré magát.

Hirdetés

A Mission: Impossible 7 munkálatai során Cruise egy minden eddiginél merészebb mutatványt hajtott végre, egy motorral ugrat el egy hatalmas rámpáról, majd a levegőben a kétkerekűt elengedve ejtőernyővel ereszkedik le a völgybe.

A jelenet tökéletesítéséhez a színész a végső felvétel előtt több mint 13 ezer (nem, nem írtuk el) motoros ugratást hajtott végre, ami mellett a további 500 ejtőernyővel történő ereszkedés már semmiségnek hangzik.

A Deadline beszámolójában idézte Cruise szavait:

"Messze ez volt a legveszélyesebb dolog, amit valaha csináltam; évek óta dolgoztunk ezen."

Nagyon látványosnak ígérkezik tehát a Mission: Impossible hetedik része, amiben egy szintén a forgatásról kikerült videó szerint egy igazi vonatot is szakadékba futtattak az autentikusság céljából. Ha a mostani ütemtervet tartani tudja a stáb, a film 2022. május 27-én kerülhet majd bemutatásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)