Hirdetés

Egy kaszkadőrvideó alapján sokkal brutálisabb is lehetett volna a Doctor Strange 2 egyik jelenete

|

A Kamar-Taj csatájának véresebb változatát sok Sam Raimi-rajongó értékelte volna.

Hirdetés

Idén május elején került mozikba a Doctor Strange az őrület multiverzumában, a 2016-os Doctor Strange eredetsztori folytatása. Az azóta már a Disney+-ra is felkerült alkotás közel 1 milliárd dolláros bevételt gyűjtött világszerte, ami nem meglepő, hiszen különlegességét a varázslatos főszereplőjén kívül az adta, hogy a rendezői székben a horror-téren igencsak tapasztalt Sam Raimi ült. A Marvel pedig ha nem is adott neki teljes szabadságot, teret adott, hogy egy sötétebb film valósulhasson meg az átlagnál, ami nyomokban zombikat és vért is tartalmaz. 

A film elején kerül sor arra a nagyszabású ütközetre, amelynek keretében a Skarlát Boszorkány megtámadja az America Chavezt rejtő menedéket, a Kamar-Taj szentélyt, és hiába vannak a védők többségben, illetve van ott Doctor Strange, valamint Wong legfőbb varázsló, Wanda győz, hőseink csak a multiverzumokon át tudnak elmenekülni előle. A harc ugyan látványos volt és tartogatott parás pillanatokat is, ám az alábbi videó alapján sokkal brutálisabb lehetett volna.

Hirdetés

Bár a Doctor Strange 2-ből bevallottan sok jelenetet kivágtak, a Lian Yang, a film kaszkadőrkoordinátora által Instagramon megosztott jelenetsort eleve le sem forgatták, különben nem tudták volna tartani a PG-13-as besorolást. A kaszkadőrcsapat által rögzített, egysnittes tesztküzdelem során Wanda senkit és semmit nem kímél, véres és halálos trancsírozásba kezd: 

A felvétel hatására persze egyből felbukkantak a közösségi médiában azok a hashtagek (#RaimiCut), amik a korhatárosabb verzió megvalósítását követelik, de a Marvel valószínűleg nem fogja meglépni azt, amit a Warner Bros. tett Az Igazság Ligája esetében a Snyder-vágással. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)