Hirdetés

Egy korábbi James Bond Liam Hemswortht szeretné a következő 007-es ügynöknek

|

A kisebbik Hemsworth Ríviai Geralt után egy másik ikonikus karaktert is megörökölhet?

Hirdetés

Bár nem Liam Hemsworth a felelős azért, hogy Henry Cavill távozik a harmadik évad után a Vajákból, azonban a rajongók egy részének haragja rá irányult, pedig ő csak élt a kínálkozó lehetőséggel. Valószínűleg a negyedik szezon - ami már az ő főszereplésével valósul meg - esetében erősen csökkenni is fog az érdeklődés a Netflix projektje iránt, mindazonáltal ez jó alkalom lehet arra, hogy Chris Hemsworth testvére bizonyítson. 

A fiatal színész megfordult már olyan blockbusterekben, mint Az éhezők viadala, A feláldozhatók 2 és A függetlenség napja: Feltámadás, de a legutóbbit 2016-ban mutatták be, azóta csak kisebb projektekben kapott szerepet, így jól jöhet neki két olyan franchise, mint a The Witcher és a James Bond.

Hirdetés

Igen, ő is szóba került a következő 007-es ügynök castingja kapcsán, de nem a rajongók vagy a producerek részéről. Az egykori Bond, George Lazenby (Őfelsége titkosszolgálatában) a TMZ-nek nyilatkozva árulta el, hogy szerinte Liam Hemsworth érdemelné meg a munkát több okból kifolyólag is: egyrészt szerinte Az éhezők viadala sztárja rendelkezik a szerephez szükséges színészi referenciákkal, másrészt van tapasztalata a médiafigyelem kezelésében. Hemsworth ráadásul 32 évesen elég fiatal ahhoz is, hogy a következő évtizedben Bond-filmeket forgasson, miközben megőrzi a fiatalos külsejét - ahogy ő maga is, tette hozzá viccesen Lazenby.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyancsak közös elemnek tartja magukban azt, hogy Ausztráliából származnak, amely a (Brit) Nemzetközösséghez tartozik, így Hemsworth, mint "jóképű ausztrál csávóval" a széria megmaradhatna a brit korona "fennhatósága" alatt. És végül, Lazenby szerint a legfontosabb pont, hogy "elég őrültnek, arrogánsnak, magabiztosnak és ambiciózusnak kell lennie ahhoz, hogy elvállalja a szerepet". Megjegyzi, hogy Daniel Craig követése "kemény feladat", ahogyan neki is az volt, hogy Sean Conneryt kövesse Bondként annak idején. Lazenby azonban úgy érzi, hogy Hemsworth mindezeket a követelményeket kipipálja, és tökéletes lenne a következő 007-es szerepére.

Ti egyetértetek vele? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)