Hirdetés

Egy kutatás kiderítette, hogy ki a világ legnépszerűbb filmes gonosza

|

Ha mindig is kíváncsi voltál, hogy ki lehet az a filmes rosszfiú, akiért a tettei ellenére megőrülnek a nézők, most megkapod a választ.

Hirdetés

Egy akciófilm elkészítésénél elképesztően fontos, hogy a főgonosz legalább olyan karakteres és jól kidolgozott legyen, mint a hős, aki felveszi vele a harcot. A Marvel Filmes Univerzum eleinte nem igazán bővelkedett a komplex ellenlábasokban, de a legutóbbi két Bosszúállók moziban feltűnő Thanos már olyan rétegelt jellemet kapott, ami méltán repítette a legnépszerűbb gonoszok élmezőnyébe.

Hirdetés

A Josh Brolin játszotta karakter komoly változásokat hozott az MCU életébe, ugyanis megmutatta, hogy az addig szinte érinthetetlennek tűnő szuperhősök is halandók. Miután csettintésével kiirtotta az univerzum felét, csak olyan áldozatok révén sikerült visszafordítani tettét, melynek következtében Fekete Özvegy, Vasember és Amerika Kapitány kikerült az univerzum vérkeringéséből. Úgy néz ki, hogy a nézőközönségnek bejön, ha egy ellenfél komoly döntésekre kényszeríti a hősöket.

A ToppCasinoBonus.com oldal most összeszedte, hogy kik lehetnek a legnépszerűbb filmes gonoszok a mozik történetében. Ehhez megnézték az adott karakter filmjének Rotten Tomatoes átlagát, az elmúlt 30 napban történt Google kereséseinek a számát, és a Wikipédia oldalának megtekintését. Ezek alapján pontozták az egyes főgonoszokat, eszerint pedig Thanos végzett az első helyen, az ezüstérem Darth Vadernek jár, a dobogó legalsó fokán pedig a Heath Ledger-féle Joker áll.

Olyan nevek találhatóak a listán, mint Hannibal Lecter, Lord Voldemort, a Terminátor, Freddy Krueger és még megannyi rosszfiú a filmtörténelemből. A lista az első 50 legnépszerűbb gonoszt rangsorolta, érdemes szétnézni, hogy mely karaktereket szeretjük leginkább utálni. Ti kiket tennétek föl a saját listátokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)