Hirdetés

Egy menő Werewolf by Night poszteren Man-Thing lett a főszereplő

|

A Werewolf by Night a Marvel Studios egyik legfurább új projektje, amivel a halloweeni időszakot akarják előkészíteni.

Hirdetés

A közelmúlt marveles prezentációi közül a Werewolf by Night előzetese volt talán a legfurább. Kiderült ugyanis, hogy a szuperhősös stúdió egy fekete-fehér horror mókával készül a halloweenre, és valami különlegessel szeretné beindítani a szezont.

Az október 7-én debütáló "akármi" ráadásul egy-egy jól ismert alakot is behoz majd az MCU-ba. A Man-Thing nevezetű lény ugyan nem volt mostanában a popkultúra középpontjában, de a képregényolvasók egy ikonikus horror karakterként ismerik - először egyébként 1971-ben, a Savage Tales képregénysorozat első lapszámában bukkant fel.

Hirdetés

A friss marveles horror projekt kapcsán egy lelkes rajongó össze is dobott egy posztert, amin a Man-Thing közeledtét ünnepli - az alább is megtekinthető első előzetesben ugyanis pár pillanatig világosan lászik, ő is részese lesz a produkciónak. A Werewolf by Nightban a szörnyeteg remélhetőleg érdekesebb lesz, mint a legutóbbi szereplésekor. A 2005-ös évben ugyanis kaptunk már egy ízelítőt Man-Thing karakteréből egy borzalmasan sikerült filmnek köszönhetően, amit itthon "Valami van odalent" címmel kellett keresni a legértékelt DVD-k között.

Bármi is fog történni október 7-én, mi azzal a nyugalommal fogjuk várni a napot, hogy rosszabb dolgot biztosan nem kapunk majd Brett Leonard rendező 2005-ös katasztrófájánál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)