Hirdetés

Egy mesterséges intelligencia szerint Henry Cavill lenne a legjobb James Bond

|

Ríviai Geralt színésze 92 százalékban felelt meg az ikonikus kém kritériumainak, így az algoritmus mellette tette le a voksát.

Hirdetés

Henry Cavill az utóbbi időkben nem panaszkodhat tétlenségre, hiszen egyik gigaprodukciót vállalja el a másik után, mellette pedig olyan kisebb filmekre is jut ideje, mint az Enola Holmesban. Régóta pletykálják, hogy ő lehet az is, aki Daniel Craig után magára ölti James Bond szmokingját, ez pedig egy mesterséges intelligencia szerint is remek döntés lenne.

A szereplőválogatásra kifejlesztett algoritmus James Bond fizikai- és személyiségjegyeit vizsgálta és azok alapján rangsorolta a színészeket, akiknek jól állna, ha a királynő szolgálatába szegődnének. A kritériumoknak Henry Cavill 92,3, Richard Armitage 92, Idris Elba pedig 90,9 százalékban felelt meg.

Hirdetés

Amikor azonban a keresést nem csak brit színészekre alkalmazták, akkor az első három helyre Karl Urban (The Boys), Chris Evans (Bosszúállók) és Will Smith (Legenda vagyok) került. Végül - csak a kíváncsiság kedvéért - színésznőkre is kiterjesztették a keresést, ekkor a The Mandalorianban és a Deadpoolban is feltűnő Gina Carano végzett az első helyen, őt követte a Másik élet sztárja, Katee Sackhoff, majd bronzérmesként Angelina Jolie.

Mivel a Nincs idő meghalni egészen biztosan Daniel Craig utolsó mozija lesz James Bondként, így valószínűleg nemsokára elkezdenek szállingózni a hírek, hogy a filmet kiadó MGM kinek szánja a 007-es szerepét a továbbiakban.

Ti kit látnátok szívesen James Bond bőrében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)