Hirdetés

Egy MI megrajzolta a Harry Potter szereplőit a könyvleírások alapján, szegény Ronnal csúnyán elbánt

|

Harry Potter hasonlít a leginkább filmbéli másához, Ronnal és Hermionéval viszont vannak bajok.

Hirdetés

Ti emlékeztek még arra, hogy milyen volt először megpillantani Harry Potter filmváltozatát Daniel Radcliffe megformálásában? Akik nem olvasták J.K. Rowling könyvét, a Bölcsek kövét, azok nem igazán tudták mihez viszonyítani a kis túlélő küllemét, viszont akik igen, azok nem feltétlenül így képzelték el a nagy dolgokra hivatott fiút. Radcliffe aztán az évek során bizonyította, hogy jó választás volt Harry szerepére, de időről-időre azért felbukkan a téma, hogy milyen lenne a karakter valaki más megformálásában, mondjuk akkor, ha könyvbéli leíráshoz közelebb álló megjelenést kapna. 

Egy színész kiválasztásánál persze nem csak az számít, hogy mennyire hasonlít az elképzelt karakterre, a casting folyamata ennél sokkal összetettebb, így eshetett meg az, hogy a zöld szemű Harry a filmben kék szemű lett Radcliffe miatt, vagy hogy a bozontos hajjal és nagy, elülső fogakkal rendelkező Hermione a moziban már módosult kissé göndör fürtökre és szép fogsorra.

Hirdetés

Az internet világában azonban már bárminek az elképzelése lehetséges, ezáltal az sem meglepő, hogy a Redditen felbukkant néhány hajmeresztő kép a témában. Az egyik felhasználó, bizonyos lettuceown az Artbreeder nevű, mesterséges intelligenciát használó, gépi tanuláson alapuló művészeti programmal generáltatta le a Harry Potter regényben szereplő fontosabb karakterek könyvhű változatait a leírások alapján. Íme az eredmény: 

Harry megjelenítése nem okoz meglepetést, ellenben Ron és Hermione sokkoló lett. Voldemort ugyanúgy néz ki, Bellatrix lényegében átlényegült Eva Greenné, Umbridge pedig még ijesztőbb lett, mint volt. Lily Potternek és Sirius Blacknek viszont kifejezetten jól állnak ezek az új fizimiskák. 

Ti felismeritek, hogy melyik Gilderoy Lockhart és melyik Minerva McGalagony?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)