Hirdetés

Egy művész agyagból építette meg a Millennium Falcont

|

A legújabb Star Wars témájú rajongói műalkotást egy agyagszobrásznak köszönhetjük, aki ráadásul videón osztotta meg velünk az egész folyamatot.

Hirdetés

Rengeteg nagyon igényes rajongói alkotás készül a Star Wars alapján (elvégre a világ egyik legnépszerűbb brandjéről van szó), de valószínűleg ezek közül kevés annyira egyedi, mint Leonardo Ugolini munkája, aki agyag és ragasztó segítségével alkotta újra a filmek legfelismerhetőbb űrhajóját, az Ezeréves Sólymot.

Ugolini videója első körben a TikTok közösségében kezdett el futótűzként terjedni, ám a YouTube-ra felkerült egy hosszabb változat is, amelyben nem csak a végeredményt, hanem a folyamatot is megismerhetjük.

Hirdetés

Itt látható a lenyűgöző alkotás folyamata:

A szobrász először egy fából kivágott sablont készített el, majd arra helyezte rá a homokból készült szobrot, hogy végül egy vékony réteg vízzel és ragasztóval tartsa egyben az egészet.

A pilótafülkét nagyjából ugyanezzel a módszerrel készítette el, annyi különbséggel, hogy a hangulat kedvéért egy papírból kivágott Chewbacca is bekerült a képbe, illetve egy látképet is nyomtatott a háttérbe.

Az egész folyamat nagyon érdekes és ha esetleg tetszik az agyagszobrászat, akkor érdekes a művész csatornáját alaposabban is átkutatni, mert tele van a jobbnál jobb munkáival.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)