Hirdetés

Egy nem várt, nagyon szomorú következménye is lehet a Fekete Özvegy körüli pernek

|

A nézők is alaposan megihatják a levét a Scarlett Johansson és a Disney közötti nézeteltérésnek.

Hirdetés

Hiába dolgoztak együtt évekig, nem békés most Scarlett Johansson és a Disney kapcsolata, miután a kiadó eltért attól, amiben korábban megállapodtak a színésznővel. Utóbbi ezért állítólag akár 50 millió dollártól is eleshetett.

A film hibrid debütálása után a 36 éves Johansson beperelte a Disney-t, erről bővebben itt írtunk. Természetesen ilyenkor a pereskedés hónapokig, vagy akár évekig is tarthat, arról nem is beszélve, hogy rengeteg bizonyíték és érintett lesz még, ahogy halad előre az ügy.

Hirdetés

Kevin Feige véleményét is hallottuk már a témában, aki állítólag kifejezetten dühös a botrány miatt, most pedig egy újabb érintettje, pontosabban kettő új szereplője van a pernek.

A The Wall Street Journal szerint a Fekete Özvegy körüli huzavona miatt megkérdőjeleződött az is, hogy a Russo testvérek visszatérnek-e majd valaha a Marvel filmekhez, hiszen a két fél közötti tárgyalások megrekedtek az elmúlt időszak eseményei miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rendezőpáros azt kérdőjelezhette meg, hogy egy általuk készített film hogyan jelenne meg és azután ők milyen elszámolás alapján kapnának pénzt. Arról nincs hivatalos hír, hogy milyen filmmel tértek volna vissza Russóék az MCU-hoz, a testvérpár azonban többször utalgatott arra, hogy komolyan érdeklődnek a Secret Wars iránt - lehet, hogy ha a Disney rossz döntést hoz, őket sem köszöntheti újra köreiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)