Hirdetés

Egy Nintendo Wii juttatta kórházba a Shazam! sztárját

|

Zachary Levi a Shazam! - Az istenek haragja népszerűsítése közben osztotta meg a történetet.

Hirdetés

Nemrég futott be a Shazam! - Az istenek haragja előzetese, és mivel egyre közeledik a bemutató ideje, a Warner Bros. érthető módon elkezdte felpörgetni a film marketingjét. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a főszereplők rengeteg interjút adnak, számos médiaeseményen vesznek részt, és minden lehetséges módon promótálják a mozit. Eközben pedig olykor-olykor elég érdekes, korábban talán sose hallott történeteket is megosztanak - így tett most Zachary Levi is.

A film címszereplője Lucy Liuval, Asher Angellel, Jack Dylan Grazerrel és David Sandberggel ült le beszélgetni az IMDb riportereivel, és az interjú során egy vicces, de kicsit véres sztorit mesélt el. Levi visszaemlékezett, hogy milyen élmény volt az első játéka a Nintendo Wii konzollal. A színész 2006-ban vett egy gépet, és a barátaival rögtön szerveztek egy összejövetelt, ahol kipróbálják a legújabb játékokat. Figyeltek arra, hogy nappaliban ne legyen közel semmi, és a kontrollereket is megfelelően rögzítették.

Hirdetés

Azonban Levi hajnali kettő körül egy virtuális teniszmeccs során kissé túl magasra emelte a karját, a keze pedig beleakadt az üveglámpába. A lámpa ripityára tört, a színész csuklóját pedig elvágta az üveg, így a társaság rohant is az ügyeletre. Végül kiderült, hogy a sérülés nem komoly, de hozzátette, hogy elég furcsa szituáció volt elmagyaráznia egy orvosnak hajnali háromkor, hogy miként történt a balesete.

A Shazam! - Az istenek haragja magyarországi premierje 2022. december 22-én lesz. Ti megnézitek majd?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)