Hirdetés

Egy nő büntetésből eladta párja Yu-Gi-Oh! kártyagyűjteményét, most milliomos

|

A férfi, aki a ritka és értékes kártyákat gyűjtötte, hűtlensége miatt volt kénytelen búcsút inteni nekik.

Hirdetés

Nem csak Pokémon kártyákkal lehet jól keresni, a Magic: The Gathering ritkább lapjai és a Yu-Gi-Oh! is kelendő a gyűjtők körében. Egy japán nő nem tudta pontosan, mennyit ér férje gyűjteménye, csak abban volt biztos, hogy ennek eladása méltó büntetés lesz számára egy megcsalást követően.

A nő a Sora News 24 beszámolója alapján a japán Yahoo! Auctions oldalán tette közzé a kollekciót, amihez azt írta, ez az első árverése. Összesen 26 doboznyi kártyát tett fel, melyek közül legalább 25 még bontatlan volt, és egészen régi szériák boosterei is szerepeltek köztük.

Hirdetés

Mivel a dobozokat por sem érhette, különösen jó állapotban voltak. Az aukció egy yenről indult, de szombat óta folyamatosan kúszott egyre feljebb az összeg, és most 20 503 000 yennél áll, ami jelenlegi árfolyamon nagyjából 56,5 millió forint. Bár lehet, hogy a kapcsolatnak annyi, legalább az egyik fél számottevő keretből kezdhet új életet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)