Hirdetés

Egy pillanat alatt hódította meg az internetet a magyar zongorista

|

Fogjunk egy Guiness-rekorder zongoristát és egy ismert pop számot, gyúrjuk őket össze, az eredményt pedig osszuk meg egy közösségi oldalon. Az eredmény? Hatalmas siker.

Hirdetés

Péter Bence Guiness-rekorder zongorista, aki úgy szerezte meg ezt a címet, hogy 2012-ben egyelten perc alatt 765 hangot ütött le, ezzel ő lett a világ leggyorsabb zongoristája. Az ujjai most is pörögnek, de nem csak emiatt imádjuk.

A fiatal zenész, aki számos Michael Jackson számot dolgozott már fel, két nappal ezelőtt töltötte fel legújabb alkotását Facebookra. Azóta több mint 60 ezren osztották meg a videót, amit mostanra több mint 2,2 millió ember nézet meg. Én például már többször is. Na jó, az esetek nagy részében csak hallgattam, de úgyis az a lényeg.

Hallottunk már pár lenyűgöző feldolgozást zongorán, de ez ott van a legjobbak közt. Le a kalappal! Érdemes egyébként a fiatalember többi dalát is meghallgatni, nekem például ez a kedvencem:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)