Hirdetés

A valódi Batman páncél megvéd a késes támadóktól

|

A sötét lovag rajongói nem bírnak magukkal. Egy fiatal fanatikus egy valódi, működőképes páncélt épített magának tanulás céljából.

Hirdetés

Amíg mi nagyban várjuk a Rocksteady trilógiájának következő részét, a Batman: Arkham Knight-ot (legalábbis az idősebbek), addig egy rajongó úgy döntött, hogy addig elüti az időt például azzal, hogy megvalósítja Batman mára már ikonikussá vált páncélzatát.

Jackson Gordon az Egyesült Államokban tanul ipari formatervezést, az iskola után pedig kutatás-fejlesztéssel szeretne foglalkozni, amit a felvételek alapján úgy tűnik, hogy már most elkezdett, ráadásul izgalmas témát választott. A páncélzat amit készített ugyanis nem csak dísz, hanem valóban működik és megvédi őt az ütésektől és kisebb vágásoktól. Gordon két hónapig dolgozott a ruhán, ami kicsit több, mint 11 kilót nyom: "Elég soknak hangzik és tényleg elég nehéz, ha a hátadon cipeled, de amikor felveszed, alig érezni belőle valamit. Erre szükség van, hiszen ha meggátolna a mozgásban, akkor semmi értelme nem lenne az egésznek."

Az alábbi videókon akció közben is megnézhetjük a ruhát, Gordon pedig nem viccelt, hiszen a ruha viselőjének jól láthatóan nem nagyon kell aggódnia az épségéért:

A végeredmény pedig természetesen önmagáért beszél:

Érdemes egyébként a srác Facebook-oldalán is követni a munkásságát. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)