Hirdetés

Egy rajongó kétórás filmet készített az Obi-Wan sorozatból

|

Kai Patterson szerint az Obi-Wan Kenobi sorozat sokkal jobb lehetett volna, ha maradnak az eredeti filmes ötlet mellett, és hogy ezt bizonyítsa, összevágott egy filmet az epizódokból.

Hirdetés

Ahogy azt sejteni lehetett, a Disney rengeteget agyalt Ewan McGregor visszatérésének megvalósításán. Az első ötlet egy filmtrilógia volt, ami nagyon más formában dolgozta volna fel Obi-Wan és Vader rivalizálását. Sokak szerint a filmes ötlet lett volna a jobb megoldás.

Ezt a tábort erősíti Kai Patterson is, aki éppen hatalmasat megy a TikTokon, köszönhetően rajongói munkájának. Patterson ugyanis összevágta a saját Obi-Wan filmjét. A filmes szakértő szerint az Obi-Wan Kenobi története alapvetően a helyén volt, de az elbaltázott ütemezés, felesleges jelenetek és értelmetlen párbeszédek összességében lerombolták az élményt.

Hirdetés

A rajongói verziója kivágott egy rakat sallangot, és (véleménye szerint) emészthetőbb formába csomagolta az egészet.

@kaipattersonfilms If you’re interested in seeing my movie version of the show let me know in the comments! #obiwankenobi #obiwan #starwars #reedit #movieedit #kenobi #fixingkenobi #fixed #editor ♬ original sound - Kai Patterson

Patterson saját profilján osztotta meg az oldalt, ahol elérhetővé tette a rajongói verzióit, de udvariasan megkért mindenkit, hogy fizessen elő a Disney+-ra. Nem szeretné, ha ez egy kalózkodási lehetőséggé válna: csak meg akarta osztani a világgal a szerinte jobb változatot.

Nektek hogy tetszik a végeredmény? Mi a véleményetek a sorozatról? Nekünk ez:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)